Mobiele zonnepanelen op Ibiza

Je wilt graag muziek kunnen luisteren wanneer je met vakantie bent, en continue bereikbaar zijn voor vrienden en/of familie. Maar de batterij van je smartphone loopt zo snel leeg. De oplosing is: mobiele zonnepanelen en powerbanks. Je hebt simpelweg geen stopcontact meer nodig. Zonnepanelen zijn namelijk de gehele dag te gebruiken, ook wanneer het even bewolkt is. En zodra het donker wordt kun je overschakelen naar de powerbank.

Mobisun
Waar de zon is, is Mobisun. Mobisun mobiele zonnepanelen zijn er ook op het Spaanse party-eiland Ibiza. Dat Spaanse eiland in de Middelandse Zee staat bekend om een bruisend nachtleven, schitterende stranden en rotsformaties met adembenemende uitzichten. Het heeft zo veel te bieden dat iedere vakantieganger er zijn ultieme vakantie kan beleven. Ga op pad door het prachtige landschap of geniet van de grootste clubs met wereldberoemde DJ's uit de hele wereld. Iedereen weet dat je op Ibiza helemaal los kunt gaan. Wat is er nou leuker dan de hele dag rondtouren over het schitterende eiland en in de avond genieten van Dj's als Hardwell, Martin Garrix en David Guetta?

Vanzelfsprekend wil je wel bereikbaar zijn en zal je smartphone dus steeds opgeladen moeten zijn. Een powerbank is daarvoor bij uitstek geschikt. Hiermee kan je je smartphone opladen zodra de batterij het laat afweten. Overdag kan je die powerbank dan opladen met een mobiel zonnepaneel van Mobisun. De ideale combinatie dus voor een avontuurlijke vakantie in Ibiza!

Wat je ook van plan bent, >>Mobisun voelt zich op haar gemak op Ibiza.

Lees ook:
>>De hippiecultuur op Ibiza.